Jelenleg nincsenek hírek.

...hogy az új Zebra ZT200 egyszerre támogatja a ZPL és EPL nyelveket?

tudjon meg többet...

Vocollect hangvezérelt árumozgatás

Vocollect avagy hangvezérelt árumozgatás és kiszedés

A Vocollect „Voice Picking”, magyarul „hangalapú kiszedés” azt a technológiát jelenti, hogy a raktári kiszedési műveletet végző munkatárs nem papíralapon vagy  egy kézi terminál kézben tartásával ellenőrzi a kiszedendő tételeket, hanem egy fejhallgató és a hozzá kapcsolódó mikrofon használatával. A képernyőn megjelenő információk helyett pedig fülhallgatójában emberi beszédhang formájában kapja meg a szükséges válaszinformációt, vagy hallja a munkautasításokat: például "Menj a 23-as sorba! Végy le a 456-os tároló helyről 10 doboz terméket! Tegyél a targoncára 10 darabot! A kezelő nyugtázásként a mikrofonba bemondott rövid válaszokkal tudja a rendszert értesíteni a fizikai helyéről, a művelet elvégzéséről vagy az utasítás megismétlésére kérheti a rendszert.

A raktári rendszerekben a hangvezérelt technológia leginkább a szedési feladatoknál jár jelentős hatékonyság növekedéssel. A "Voice Picking" szedési pontossága a mérési eredmények szerint 99,99%-os, azaz 10.000 műveletben csak egy hiba fordul elő! A technológia másik nagy előnye az, hogy a kezelő mindkét keze szabad, és a tekintetét sem kell az egyes műveleteknél a mobil terminál képernyőjére szegezni. Így minden figyelme az árukiszedésre és az elvégzendő egyéb feladatokra összpontosul. Különösen előnnyel jár mindez a mélyhűtött árutérben, ahol vastag kesztyűn keresztül lehet csak adatot bepötyögni egy-egy kéziterminálba.

A hangvezérelt raktári megoldás bevezetésével járó előnyök:

  • 99,99% PONTOSSÁG
  • 20%-os TERMELÉKENYSÉG növekedés
  • 50%-kal csökkenő BETANULÁSI idő
  • Magas fokú elfogadás a munkavállalók részéről
  • Növekvő BIZTONSÁG
  • Szabad kezek és szemek 

A hangvezérelt megoldásról részletesebben tájékozódhat a letölthető kiadványainkból:

Raktárak optimalizálása hangvezérelt technológiával - magyar
Raktárak optimalizálása hangvezérelt technológiával - angol
Hangvezérelt raktár bevezetés az Albatros Kft-nél.

Az IBCS Hungary a Vocollect magyarországi képviselőjeként kínál megoldást a hangvezérelt raktári műveletvégzések, árukiszedés automatizálására. Cégünknél elérhető a hangvezérelt feladatokra optimalizált Vocollect és Zebra megoldások. A hangvezérelt rendszerek gondos tervezést és termérdek ergonómiai kérdés megválaszolásást igénylik. Cégünk vállalkozik a teljes rendszer kialakítására, a raktárirányítási rendszerhez (WMS) történő illesztésre.

További információért keressen bennünket a info@ibcs.hu címen illetve a (1) 451-6070-es központi számon!


Magyar bevezetési tapasztalat

 

 

 

Nyomtatás Egy oldalt vissza Ugrás a lap tetejére
TCO számítások Kapcsolatfelvétel
Elfelejtett jelszó