Jelenleg nincsenek hírek.

...hogy az új Zebra ZT200 egyszerre támogatja a ZPL és EPL nyelveket?

tudjon meg többet...

Hírek

Megjelent: A beszélő raktár

A beszélő raktár e-könyv A raktározási feladatok hangvezérléssel történő ellátása című fejezete immáron magyar nyelven is elérhető, letölthető a BCS oldaláról.

„A legtöbb raktártechnikai fejlesztés elsődleges célja a tevékenységek hatékonyságának növelése, de a disztribúció világában manapság nem elég csak annyira fejlődni, hogy a vállalat a versenytársakkal azonos szintre jusson. A rendszereknek többféle előnyt kell felmutatni, melyek együttesével érdemben meg lehet előzni a többieket.

A vállalatok szinte minden esetben azért térnek át a hangvezérlésre, hogy kihasználják a hatékonyság és a pontosság terén nyújtott óriási előnyt." (Roger Byford és David Maloney: A beszélő raktár)

A beszélő raktár harmadik fejezetéből megismerheti azokat a világszerte működő különféle vállalatokat, amelyek a hangvezérlést használták fel legfontosabb üzleti problémáik megoldására, s megtudhatja milyen előnyöket tapasztaltak a hangvezérlés bevezetése folytán. A vállalatok manapság ezernyi kihívással szembesülnek, ilyen pl. az állandóan változó üzleti környezet; a cikkszámok növekedése; valamint az egyre szigorúbb kormányzati és ipari szabályozások. Miközben kétségtelenül a hatékonyság, a teljesítmény és a pontosság a három legfontosabb előny, amit ezek a vállalatok a hangvezérlésből nyernek, de a fejezet megmutatja azt is, hogy milyen egyéb területeken vált javukra a hangvezérlés. Ilyen pl. a biztonság növekedése; a betanítási idő csökkenése; a munkafolyamatok akadálymentessége és a hatékonyság növekedése.

Töltse le a könyvet, hogy a hangvezérlés gyakorlati felhasználását megismerhesse, más vállalatok tapasztalatait Ön is kamatoztathassa!

Harmadik fejezet magyar nyelven

Második fejezet angol nyelven

Első fejezet angol nyelven

Rögzítés dátuma: 2012-11-28
Nyomtatás Egy oldalt vissza Ugrás a lap tetejére
TCO számítások Kapcsolatfelvétel
Elfelejtett jelszó